## Green City Partnership Board – Agenda 26<sup>th</sup> January 2021 9:00-11:30

Item		Timing	Lead
1. Welcome, in	troductions	09:00 (5 minutes)	MJ
2. Minutes of la	st meeting	09:05 (5 minutes)	MJ
3. The pathway Sheffield	∕ to a zero carbon	09:10 (45 minutes)	AP
Making zero study	carbon real – case	09:55 (10 minutes)	VP
5. Break		10:05 (5 minutes)	
6. A city respor	nse and next steps	10:10 (1 hour	VP/M W/all
7. Ecological el	mergency update	11:10 (10 minutes)	DA
8. AOB and up members/Clo	dates from Board ose	11:20 (10 minutes)	MJ

Total 2.5 hours